אבל אני בהחלט לא מסוגלת להבין ( חשבתי שהבנתי אותך, אבל מה שאני יותר חושבת על זה אני פחות מבינה את העיניין...)
"המבקש" ( שמופיע באתר רשם הירושה - יש עליו חובה להודיע לכל הירושים ( אפילו אם הוא בעצמו לא היורש...) לא חשוב...בואי נגיד שגם הוא היורש...כן או לא, אבל למה הוא צריך לעשות זה ולא עורך דין שמטפל בצוואה? ואיך "נבחר" " המבקש"? הוא פשוט פנה הראשון לקבלת צו קיום הצוואה? אז..אם הוא בעצמו לא מופיע בצוואה למה פנה ופתחו לו תיק? אני לא יודעת באם אני כן או לא מופיעה בצוואה ( כי אין לי שום עתק...) אבל גם יכולתי לפנות וגם היתי "מבקשת" והיתי צריכה להודיע להיורשים האחרים ולהתחיל לשלוח להם מכתבים? אני בהחלט לא מבינה למה עורך דין לא עושה זה....תמיד חשבתי שאם משהו לא יודע באם כן מופיעה בצוואה מודיע עורך דין במכתב... יש אנשים שבכלל לא יודעים שנפטר אצלם איזה דוד בארה"ב ופתאום מגיע מכתב מעו"ד...
תהרגו אותי....אני לא מבינה כלום....למה "מבקש" צריך להודיע ואיך הוא מחפש את כל האנשים....למה זה מגיע לו לעבוד כך קשה ( במיוחד אם הוא בעצמו אינו היורש....)??? את שאלת מה כ"כ קשה להבין....אני בהחלט מודיעה שזה כן קשה לי להבין...אין כאן שום הגיון...
תודה
המבקש באמצעות עורך דינו מגיש את הבקשה ועושה את כל הפעולות המחוייבות על פי החוק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 055-4533113
אני מניחה ש..."המבקש" חייב להיות הירש בעצמו גם....אחרת לא פותחים לו תיק...
יש דבר שהמבקש מגיש את הבקשה ועושה את כל הפעולות שהוא בעצמו לא היורש? ואיך..."נבחר" המבקש?....מי ש"פונה הראשון"?""-)
תודה...
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר