אני הייתי קטינה וכך גם אחי ,אחותי הייתה מעל גיל 18 וללא רצונה אבי החתים אותה על מסמך לוותר על הירושה . האם אני יכולה לקבל את חלקי או שמא יכול להיות שהוא כבר ניצל את כל הכסף הזה למטרותיו האישיות מכיוון שהיינו קטינים ? בצו ירושה מצויין כי אני זכאית ל1/4 מהרכוש ,אך לא פנו אליי אף פעם משום בנק או עו"ד כלשהוא לקבלת חלקי ,כשבאתי לבנק עם תצלום צו הירושה שהיה ברשותי לפני כמה שנים ,היום הוא כבר לא אצלי , הם סירבו להתחייס אליי ..תודה רבה מראש
ראשית, את יכולה לקבל צו ירושה מקורי מהרשם לענייני ירושה באיזור מגוריכם כי את יורשת.
שנית, תפני בכתב לאפוטרופוס הכללי באיזור מגוריכם עם צילום של צו הירושה , תספרי את הסיפור ותראי מה תשובתם.
יכול להיות שהכספים הופקדו עבורכם בחשבון כלשהוא. לגבי נכס מקרקעין, אם היה, אתם כילדיה גם בעלי זכויות בנכס.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חביבי רונית, עורכת דין ומגשרת 055-4532803
יש עוד נכס ישנה דירה שרשומה על שניהם אותה אבי משכיר והיחיד שמקבל את הצ'ק של השכר דירה כמובן זה הוא ,האם הוא חייב להתחלק איתנו בעודו בחיים ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר