חשבון הטלפון היה רשום על שם אבי. אבי נפטר ואחי המשיך לגור בדירת אבי והשתמש בטלפון וצבר חובות כאשר מנוי הטלפון עדיין רשום על שם אבי . מבזק התקשרו אלי בטענה שהקו רשום גם על שם אבי וגם על שמי. אני יודעת שהקו הנ"ל לא רשום על שמי ובכל זאת שילמתי חלק מהחוב והסרתי את קו הטלפון. בבירור שני שערכתי עם בזק נאמר לי שאכן הקו לא היה רשום על שמי אלא מיום הסרת הקו, אבל מכיוון שאני היורשת של אבי אני יורשת גם את חובותיו. אמרתי להם שקו הטלפון היה רק של אבי ולראיה כל החשבונות הגיעו על שם אבי בלבד ולא על שמי. הם אמרו שאכן הקו לא היה על שמי אבל מכיוון שאני היורשת אני יורשת גם את החובות. הסברתי להם שלאבי יש תשעה יורשים דהיינו יש לי עוד שמונה אחים מדוע הם פנו רק אלי לשלם את החוב ? הסיבה שהם פנו אלי היא שאני במשך שנים שגרתי בבית אבי שילמתי את חשבון הבזק בכרטיס אשראי שלי לכן היה קל להם להגיע אלי. האם לא מחובותם לפנות לכל יורשיו של אבי ולא להטיל את החוב רק עלי והאם זה נכון שאני צריכה לשלם את חובותיו של אבי. ואם אחי ממשיך להתגורר בדירה ולא ישלם חשבונות כאלה ואחרים, באיזה מצב הם יכולים לפנות לקרובי משפחה ומאיזה דרגה כדי לשלם חובות לא שלהם.
דרך המלך לבקש משאר האחים לשאת בחלק מהחוב. אחרת עליך לפנות במכתב לבזק ולתעד את השתלשלות הדברים. אני תקווה שזה יעזור. במידה ולא, תוכלי לפנות לעו"ד שינסח מכתב לבזק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חביבי רונית, עורכת דין ומגשרת 055-4532803
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר