שלום רב,
אבי נפטר לפני מספר ימים ומאחר וגילינו כי היה במצב כלכלי קשה ביותר אנו חוששבים כי חובות ימשיכו להצבר על שמו לגופים כגון חברה סלולרית, כבלים או לווין, ארנונה וכו'.
מאחר והוא חי עם חברתו (שסרבו להצהיר כידועים בציבור) אין לנו מידע מה רשום על שמו וכמובן שלה יש עניין להמשיך ולקבל את השירותים. האם ישנה הודעה כללית אותה עלינו להעביר לכל הגורמים העלולים להיות רלוונטיים (לרבות קופ"ח ועוד) מבלי להמתין את פרק הזמן עד שתופק תעודת הפטירה ומבלי שנצטרך למסור את הפרטים שלנו על מנת שלא יירדפו אותו לגבי חובות ישנים. למותר לציין כי אין כל ירושה במקרה זה.
תודה
עליכם לפנות לכלל ספקי השירות ולהודיע על פטירתו של אביך. בדרך כלל כל ההתחייבויות מסתיימות עם מסירת ההודעה.
הדבר לא יחול לגבי ארנונה.
באם אין עזבון, אז אין כל כך ממה לדאוג. אגב, תעודת פטירה תשלח לביתו של המנוח תוך 7 ימים. אפשר גם לפנות למשרד הפנים ולהוציא תעודת פטירה על המקום.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
