אבי ז"ל היה נשוי בשנית עם אישה ושני ילגים. הוא גידל אותה והם ראו בו אביהם.
מדובר בילדים גדולים (50,53). בת זוג שלו אבי נפטרה לפני 3 שנים. אף אחד לא דאג לצוו ירושה ואבי המשיכ לנהל חשבונות בנק באופן עצמאי. כשמצבו התדרדר מינה אותי מורשת חתימה. כל עוד היה בחיים הכם היה בסדר. ברגע מסוים זנמין את לושת הילדים מנישואין ראשונים ומסר בידינו צוואה, בה רשם את כל רכושן ליליו מנישויים אושוניםץ. דאלתי אותן מה לגבי והוא אמר לי "הם קיבלו אח חלקה אחרי אמא. לא מסר פרטים ולא ארך נדברים. לא גבקתח חשבונות ברק. כיום אני עכוהת טחרי מעשים שנעשוץ
בנא לא מקבל את המצ וטוען שללא צוו ירושה אחריה, אין אפשאות לשחרר את הכסף. צריכים לעשוצ צווירושה שלה ורא עכשיו אפשא לעשות חלוקה. הם מתמהממים. חלקם קטן, שנו גדול יותר. איך אפשא חזחז את העינין ובאיזה צורנ להתחשבאן ?? אשמח לתגובתכם , מקווה שנחיה במצב טובץ לט מחדשין מאיבוצץ רכיצד צד המלצת בעיות יתעדיוצ לא נמסרה ללרוח והוא לא יגע כיצד לפעו....
מה עועושיםן עכשיו ? איך מזרזים אותו וסיים את הקרשה
ראשית התקשתי מאוד לקרוא את הכתוב בשל טעויות הגהה מאוד רבות.אם הבנתי אותך נכון אז צריך לפנות לעורך דין אשר ידאג להגיש בקשה לצו ירושה אכן רק לאחר מתן הצו ניתן יהיה לפעול בחשבונות הבנק ולשחרר כספים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 053-6243460
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר