אמי גרה אצלי כבר שלוש שנים הגשתי בקשה לבית המשפט על אפוטרופוס עדכנתי את האחים שלי והם אמרו שזה בסדר מבחינתם אך כאשר פנתה עובדת הסוציאלת אליהם פתאום הם התחרטו .והתנגדו לאמי יש בית בירוחם שערכו מאוד נמוך היום אימי גרה בבאר שבע יחיד איתי. היות והעובדת הסויאלית שמעה את טענותיהם היא החליטה שייש לערב את בת המשפט ושהשופט יתן החלטה במהלך הזמן הזה אימי מסרבת לשוחח עם האחים שלי ולא נפגשת איתם. הגיעה מועד המשפט ולפתע קיבלתי ביטול לדיון עקב החלטה של שופט לא בנכחותנו והוחלט שאימי לא זקוקה לאפוטרופוס ושהיא שפויה .
שאלתי היא האם אמא שלי יכולה למכור את הבית לפי רצונה בלבד והם לא יתנגדו?
והאם אמא שלי מחליטה לתת את חלקה כמתנה לאחת מהאחיות שלי ולהעביר אותו בטאבו עלשמה האם האחים יכולים להתנגד או שהיא מחליטה לא לידיעה אותם ועושה מה שהיא רוצה. האם גם לזה הם יכולים להגיש צוו מניעה מאחר שאימי החליטה שהיא רוצה לתת את החלק היחיסי שלה לאחותי כמתנה האם הם יכולים לתת צוו מניעה גם בטאבו למרות שהוחלט שאימי בסדר ויכולה להחליט בעצמה
בתודה מראש
אורייה
משהוחלט שאימך כשירה משפטית, אמך יכולה לבצע כל פעולה בנכסיה, ללא כל התערבות מצד ילדיה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 053-6243460
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר