האם יש סיבה מיוחדת שאחיך ירצה לוותר על חלקו בירושה? סברוני שלא.
מכל מקום, באם יסרב לחתום על טפסים חלקו בירושה לא יעבור אליך, שהרי, את חלקך קיבלת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 053-6243460
כנראה שלא הבנתם אותי היטב, הכוונה שאני ואחותי נגיע לבית המשפט ונודיע כי אחותי מעוניינת לוותר על הצוואה שאבי כתב על שם אחותי כיורשת יחידה, וזה לטובתי היות וגם אני הגשתי בקשה לקיום צוואה בע"פ והתנגדתי לצוואה בכתב שהגישה אחותי, אז עכשיו הסכסוך בננו הסתיים, ואחותי החליטה שהיא לא מעוניינת בירושה והיא רוצה להעביר לזכותי או לוותר לטובתי על הצוואה כפי שנכתבה, ומלבדה אין יורשים המצויינים באותה צוואה.
חשוב לי לציין כי אני מתכוון שהיא תחתום על תצהיר בפני עורך דין שהיא מוותרת על הצוואה לטובתי או שהיא מבקשת להעביר לי את כל הזכויות המצוינים בצוואה.
בהמשך לשאלתך מדוע שאחי ירצה לוותר על חלקו בירושה-אחי לא ירצה לוותר על חלקו בירושה, אך כדי לקבלה האם יוכל להסתמך על הוכחות הזכאות שאני הגשתי בשביל לקבל את החלק שלו?
אינני מעוניינת שיעשה שימוש כלשהו בהוכחות שאני הגשתי.
שוב המון תודה
נדמה לי שעניתי על שאלתך. למען הסר ספק, הוא יצטרך למלא את הטפסים בעצמו, ויתכן שהמניעים עליהם הוא יסתמך להוכחת זכאותו, יהיו זהים לשלך. רצונך שהוא לא יעשה כן, לא רלוונטים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חביבי רונית, עורכת דין ומגשרת 053-7105241
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר