שלום רב
אבא שלי ז"ל נפטר לפני שנה ,הוא היה בעל חנות גדולה שהיא בעצם שתי חנויות קטנות, חנות אחת בבעלות פרטית והשנייה בשכירות דמי מפתח,אבא לפני שנפטר עשה צוואה ולפי הצוואה אני ירשתי את החנות שבבעלות פרטית,ושאר האחים שלי שהם בעצם 2 מצד אבא ,הם ירשו את החנות שבשכירות מוגנת.שני האחים מצד אבא הם היו מנהלים את החנות (חנות ממתקים) ועובדים בו ,אני מעולם לא הגעתי לשם, לפני חודש עשיתי חלוקה לחנות ולקחתי את החלק שלי שזכור בירושה,עשיתי שפוצים והכל חדש כולל רשת חשמל נפרדת לחנות שלי ,עכשיו האחים שלי בשני עבודתם בחנות הם צברו הרבה חובות ארנונה ומים וחשמל,חשבונות הארנונה והמים רשומות על שמם בעירייה שזאת לא בעייה לנקות את החנות שלי מחובות אבל הבעייה הגדולה היא בחברת חשמל שיש חוב על סך 30000 ש"ח ובגלל שחוזה החשמל היה רשום על שם אבא שלי (טעות שלא החליף את החוזה על שם האחים שלי ) עכשיו חברת החשמל מסרבת לחבר אותי למונה חדש בגלל החוב ,מה עליי לעשות אני מעולם לא הגעתי לחנות ולא עבדתי שם ולא צברתי כל כך הרבה חובות למה שאני אשלם את החובות הללו כדי להתחבר לחשמל ,ואין דרך משפטית אחרת כדי לצאת מבעיה זאת?ותודה
האם עשיתם צו ירושה ? האם ערכתם הסכם חלוקת עזבון? אם לא, אתה אחד מהיורשים אבל לגבי החוב לחברת חשמל, אתה יכול לנסות לטעון שאתה אינך אחד מהמחזיקים בחנות. אם לא תהיה ברירה, תצטרך להשתתףבחוב ולתבוע את אחיך
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: חביבי רונית, עורכת דין ומגשרת 055-4532803
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר