שלום וברכה. סבתי נפטרה לפני 15 שנה הצוואה שהשאירה לא נפתחה אף פעם. לפני כשבועיים אבי דרש לראות את הצוואה היות ולסבתי היה רכוש . שפתחנו את הצוואה היה רשום כי חנות שהייתה בבעלות סבתי היא מורישה לאבא שלע ודירה שהייתה בבעלותה הורישה לאח אחר אציין כי אותו אח גר עם סבתי כל חייו יחד עם משפחתו . החנות שהורישה לאבי נמכרה בעודה בחיים אך אבא שלי לעולם לא קיבל את חלקו אציין ואומר כי לאןרך השנים שסבתי חיה ולאחר מותה בין האחים יש נתק ואין קשר בכלל כמו כן סבתי סבלה בחמש שנים לפחות לפני מותה מאירןע מוחי קשה בעקבותיו לא הייתה בקו הבריאות ואנו יודעים בוודאות כח נכפה עליה למכןר את החנות עי אח של אבא שלי שהתגורר עימה. האם לאבא שלי יש עילה לתבןע את חלקו הכספי בצוואה? למרות שהחנות נמכרה בעודה בחיים? הרי הצוואה לא שונתה לאחר מכירת החנות... אודה לתשןבתכם במהרה.
תצטרכי להוכיח שאכן מכירת החנות נעשתה בכפייה ו/או כשהייתה חולה .. במידה ותוכיחי זאת אזי יש סיכוי לתביעתך
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 053-6243460
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר