שלום, אני בתהליכי גירושים, אני נשוי כ-5 שנים ויש לי שני ילדים בגילאי 5 ושנתיים, אני מעוניין לעשות צוואה מסיבות רבות ביניהן בגלל איומים מצד אישתי שתשלם לאנשים על מנת שיפגעו בי. אם וכאשר חלילה לאחר מותי ברצוני שכל רכושי (בעיקר מחצית הבית המשותף) יעבור על שם אחי או אחותי, ולא לילדיי (גם בגלל שאני חושד שהם לא באמת שלי ביולוגית וגם אני לא רוצה שאשתי תהנה מרכושי), אולם לאחר התייעצות עם עו"ד לדיני משפחה, נאמר לי שצוואה כזו לא תתפוס ומה שיקרה זה שיעבירו את רכושי על שמם של הילדים מפני שהם קטינים ובעצם לצוואה לא תיהיה כל משמעות. האם זה נכון? האם יש דרך אחרת שאוכל להגן על הרכוש שלי שלא יעבור לשליטתה של גרושתי לעתיד??
אתה מצייר תמונה קשה וכואבת ונשוי רק חמש שנים ?!
הדרך הטובה זו אכן צוואה וזכותך בחלקך ברכוש המשותף וברכוש הפרטי להחליט כרצונך ,,,
אם חלילה יקרה לך משהו אזי , אשתך יכולה לתבוע את העיזבון בשל מזונות הקטינים , רצוי להיעזר בעורך דין בתחום המשפחה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו``ד יצחק כהן 053-6243460
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר