לא יודעת איפה הגרוש והוא לא משלם מזונות

עו"ד איריס גרבר ועו"ד מוטי גרטל
מנהל/ת הפורום: עו"ד איריס גרבר ועו"ד מוטי גרטל
חייגו אליי 053-9428977
  • עו"ד אביבית מוסקוביץ
    עו"ד אביבית מוסקוביץ הגיב/ה:
    לא יודעת איפה הגרוש והוא לא משלם מזונות

    ראשית על פי החוק כאשר האב לא משלם מזונות ניתן לתבוע את הוריו. כמובן הדבר יעשה לאחר יעוץ מקיף. אכן הורי בעלך לא יכולים לשמש כתובת עבורו אם אינו גר עמם. יחד עם זאת ישנם דרכים משפטיות להביא לידיעת בית המשפט את נסיונו לחמוק מלקבל את המסירה.

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    עורכי דין ונוטריונים, איריס גרבר ומוטי גרטל

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    עוד שאלות ותשובות שנענו
    הפחתת סכום מזונות עבור אב לארבעה ילדים
    פורום מזונותעורכי דין ונוטריונים איריס גרבר ומוטי גרטל
    עורכי דין ונוטריונים איריס גרבר ומוטי גרטל

    בוקר טוב, על פניו נשמע מאוד לא הגיוני אבל צריך לבדוק עוד המון פרמטרים כמו מה הכנסות שני ההורים, מה זמני השהות, האם יש שינוי מהותי בנסיבות מוזמן ליצור עימי קשר טלפוני כדי לתת יעוץ מעמיק ופרטני ב...

    המשך תשובה
    פורום מזונותעורכי דין ונוטריונים איריס גרבר ומוטי גרטל
    למעלה