שלום, בהסכם גירושין שלי רשום - מזונות לילד רק עד גיל 18, מעל גיל 18 עד 21 אני אעביר לו 300 ש"ח ישירות לחשבון (היום הוא בן 15) . פתאום קיבלתי מכתב מעורך דינה של גרושתי עם דרישה לפתוח הסכם ולהעריך תשלומי מזונות גם מעל גיל 18 ועד 21. האם זה חוקי והאם אני רשאי לסרב?
בין גיל 18 ל - 21 עפ"י הפסיקה מקבלים הילדים שליש מהמזונות שקיבלו קודם לכן.
300 זה אכן סכום נמוך. יחד עם זאת אין זה אומר כי עליך לתת כל סכום שתתבקש . ממליצה לך גם כן לקחת יצוג של עו"ד אשר ינהל את המו"מ עבורך.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
משרד עו"ד ונוטריון מוטי גרטל
055-4547092
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

שינוי בהסדרי השהות שלא היה צפוי מהווה עילה להפחתת מזונות. יחד עם זאת, יש לבדוק אף את היחס בהכנסות ההורים...
המשך תשובה