שלום רב, יש לי ילדה בת שנתיים ושמונה ולא תבעתי מזונות . כיום אני רוצה לתבועה מזונות ופניתי לאבא של הילדה (אני חד הורית) פניתי אליו ע"י גורם שלישי ויכול להיות שנסגור את זה מחוץ לבתי משפט. רציתי לדעת כמה גובהה סכום המזונות שצריך לדרוש? ואם לא נגיע לעמק שווה ואני יפנה לבית משפט מה התהליך?
לשם מתן תשובה, עלי לקבל נתונים מדויקים כגון: גובה השתכרותו של האב, צרכיה של הילדה, באיזה בית משפט התיק צפוי להתנהל? כמה את משתכרת וכד'.
הייתי ממליץ לך לפנות לעו"ד לשם הגשת תביעת מזונות.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
משרד עו"ד ונוטריון מוטי גרטל
055-4547092
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

בית המשפט מתייחס להפחתה קבועה בשכר ופחות מתייחס להפחתה זמנית. בית המשפט יבדוק מה כושר הכנסתו של אבי הילדים....
המשך תשובה