שימוש בגניבה בפרטי כרטיס אשראי

עו"ד דרור מתתיהו - שותף בפישר ושות` (FBC&Co)
מנהל/ת הפורום: עו"ד דרור מתתיהו - שותף בפישר ושות` (FBC&Co)
חייגו אליי 053-7101854
  • עו"ד עמית זיו
    עו"ד עמית זיו הגיב/ה:
    תשובה

    אם אתה רוצה להגיש תלונה אז תגיש תלונה על שימוש בכרטיס אשראי ללא רשות. לאן התפתח זה תלוי בהמון גורמים.

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    עו"ד דרור מתתיהו - שותף במשרד פישר ושות` (FBC&Co)

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    עוד שאלות ותשובות שנענו
    אשמח לדעת מה מוגדר בחוק כעברת סייבר
    פורום צווארון לבןדרור מתתיהו
    דרור מתתיהו

    שלום רב, חוק המחשבים-תשנ"ה 1995 קובע בפרק ב` מהן עבירות מחשב. בגדול - חדירה שלא כדין למחשב, שיבוש פעולתו התקינה של המחשב, הפריה לשימוש בו, מחקית חומרים, אחסנת מידע כוזב וכד`. כל מקרה כמובן לגופו.צר...

    המשך תשובה
    למעלה