מה התהליך לחידוש דרכון אמריקאי?

משרד עורכי דין דקר, פקס, לוי, רוזנברג
מנהל/ת הפורום: משרד עורכי דין דקר, פקס, לוי, רוזנברג
חייגו אליי 053-9377916
חזרה לפורום

עכשיו בפורום
עוד שאלות ותשובות שנענו
אישור רישום פלילי לתהליך הוצאת גרין קארד
ויזה לארצות הברית | דרכון אמריקאימשרד עורכי דין דקר, פקס, לוי
משרד עורכי דין דקר, פקס, לוי

שלום, הוצאת אישור על רישום פלילי (מישראל) לא נעשה בשלב בו הנך נמצא כרגע. את האישור ניתן להזמין רק בשלב בנקבע התאריך לראיון בשגרירת ארה"ב בירושלים. בשלב הזה, אנו ממליצים, לכתוב הסבר מפורט ל-N.V.C ע...

המשך תשובה
ויזה לארצות הברית | דרכון אמריקאימשרד עורכי דין דקר, פקס, אופיר, לוי רוזנברג ושות`
ויזה לארצות הברית | דרכון אמריקאימשרד עורכי דין דקר, פקס, לוי רוזנברג
למעלה