מתן שירותים לחברת סטארט אפ

עו"ד אוראל הרשקוביץ
מנהל/ת הפורום: עו"ד אוראל הרשקוביץ
חייגו אליי 053-7315091
  • עו"ד יואב קליין
    עו"ד יואב קליין הגיב/ה:
    רכישת מניות על ידי ספק שירותים

    שלום נועם, אני לא בטוח שהבנתי את שאלתך. בכל מקרה, כאשר אתה מספק שירות לחברה, כל הטבה עלולה להתפרש כסוג של תגמול בקשר לשירותים. במקרה ואתה רוכש מניות עם הנחה, כדאי להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום המיסוי כדי לוודא שאין במקרה משמעות לכך (איני עוסק בתחום). בהצלחה, יואב

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    עו"ד אוראל הרשקוביץ

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    עוד שאלות ותשובות שנענו
    חברת סטארטאפ משפחתית
    פורום ליווי סטארט אפעו"ד אוראל הרשקוביץ
    עו"ד אוראל הרשקוביץ

    נעמה שלום, ככלל, יש לערוך הסכם מייסדים, הסכם בעלי מניות , תקנון (הסכם עם החברה), גם בחברה משפחתית....

    המשך תשובה
    למעלה