חיוב הסדרי ראייה

עו"ד ומגשרת מיכל זלינגר
מנהל/ת הפורום: עו"ד ומגשרת מיכל זלינגר
חייגו אליי 053-9428459
  • עו"ד מיכל זלינגר
    עו"ד מיכל זלינגר הגיב/ה:
    קיום הסכם

    ענבל אז אסביר - אכן הסדרי ראייה הם זכות ולא חובה - אך אדם המפר את ההסכם ולא מגיע לראות את הילדים את יכולהל להגיש בקשה לביזיון והוא יחוייב בקנס כספי בגין אי קיום ביקור . כלומר, לא יחייבו אותו לראותם אך יחייבו אותו לשלם על כך שלא ראה.... אין להתחשב באמו, הוא צריך לקיים את ההסכם!או לשלם על אי קיום... עוה"ד מיכל זלינגר

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    עו"ד מיכל זלינגר - משרד עורכי דין

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    עוד שאלות ותשובות שנענו
    סוג המשמורת וחישוב מזונות
    פורום משמורתעו"ד מיכל זלינגר
    עו"ד מיכל זלינגר

    ילנה, התשובה מאוד מורכבת. לדעתי, ההסכם לא תקין אין זה חכם שכל יום הוא יהיה אצלך בבית. בית הדין גם לא יאשר הסכם כזה. תכלס נראה שאת ההורה המשמורן אבל נראה שאתם זקוקים להדרכת עו"ד. עו"ד מיכל זלינגר...

    המשך תשובה
    למעלה