עיכוב הליכים עד למתן צו כינוס

 עורכת דין לורן קוסאשוילי
מנהל/ת הפורום: עורכת דין לורן קוסאשוילי
חייגו אליי 053-6249098
  • עו"ד אוריאל זעירא הגיב/ה:
    עיכוב הליכים לאור פנייה להליך פשיטת רגל

    יוחנן שלום, שאלתך אינה בוררה דיו, בכל מקרה אציין כי בטרם ניתן צו כינוס לנכסי החייב הרי שמי מנושיו יכול לנקוט כנגדו בפתיחת תיק הוצל"פ לגביית החוב, ככל וניתן צו עיכוב הליכים בתיק ספציפי הרי שאין הדבר משליך על פתיחת תיק אחר כנגד החייב, ומן הנכון הוא להגיש גם בתיק שנפתח בקשה לעיכוב הליכים לאור הפנייה להליך פשיטת רגל. בהצלחה

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    לורן קוסאשוילי עורכת דין

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    עוד שאלות ותשובות שנענו
    מה עושים לאחר קבלת צו הפטר חלוט?
    פורום פשיטת רגללורן קוסאשוילי עורכת דין
    לורן קוסאשוילי עורכת דין

    שלום מנחם, עם קבלת צו הפרט חלוט, ניתן לפנות לנאמן לצורך קבלת ההפטר והנחיות נוספות הנודעות לזכויותיך לאחר מתן צו הפטר חלוט. בהצלחה...

    המשך תשובה
    למעלה