אני בבעיה רציניתת

 עורכת דין לורן קוסאשוילי
מנהל/ת הפורום: עורכת דין לורן קוסאשוילי
חייגו אליי 053-6249098
  • עו"ד אוריאל זעירא הגיב/ה:
    יציאה מהחובות

    שלום איציק. הצטערתי לשמוע על מצוקתך ואני מקווה שתוכל להיעזר ולמצוא פתרון למצבך. הבעיה מוכרת - גלגול ומיחזור הלוואות כאשר הריבית הולכת ותופחת וההחזרים נוגסים במשכורת. באופן עקרוני, עדיף למצוא פתרון אשר במסגרתו תחזיר את חובותיך ותשמור על רקורד אשראי נקי. אם הגעת למצב שבו החזר מלא איננו אפשרי, ניתן לשקול פתרונות כמו הסדר נושים או פשיטת רגל. אולם, כדי להתאים לך את הפתרון הנכון, יש לקבל ממך עוד פרטים רבים נוספים כגון סכומי החובות, קיומם של ערבים או בטחונות, פרטים אודות הכנסותיך, אודות נכסיך ויכולת הגבייה ממך. לאחר קבלת הפרטים, אפשר להתאים עבורך פתרון ודרך ליציאה משעבוד לגאולה. בהצלחה וחג שמח!

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    לורן קוסאשוילי עורכת דין

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    עוד שאלות ותשובות שנענו
    בנק לא העביר לזוכה כספים שעוקלו לאחר קבלת החלטה על מימוש עיקול צד ג`
    פורום פשיטת רגללורן קוסאשוילי עורכת דין
    לורן קוסאשוילי עורכת דין

    שלום, כזוכה שקיבלה החלטה על מימוש עיקול צד ג` , לבנק יש זכות תגובה תוך 30 יום ממועד ההמצאה. רק אם לא יגיבו תוכלי להגיש בקשה לחקירת צד ג`. בהצלחה ...

    המשך תשובה
    פורום פשיטת רגללורן קוסאשוילי עורכת דין
    למעלה