שלום רב, הסיפור שלי עם חברת אופיס דיפו, התקבלתי לעבודה במשרה מלאה, חתמנו על הסכם שבו מוצהר על שכר ודמי נסיעות. החוזה אומר שאני עובד שעתי. מהיום הראשון המנהלת הטרידה אותי והציקה לי כל הזמן מבחינת לחיצתי בסיפוק מכירות בחנות בניגוד גמור להסכם העבודה. כל יום היתה מזמינה אותי לשיחה להבדיל מיתר העובדים, תוך הפלייתי לרעה והיתה מדגישה בפני שעלי למכור מדי יום תוך שעת עבודה 10 מדפסות בשעה, דבר שאיננו אפשרי בהחלט ולא מתקבל על הדעת. הרגשתי השפלה מול שאר העובדים. ביום הרביעי מסרה בידי תג עבודה והצהירה שהיא קבלה אותי. אך משום מה באופן מפתיע ללא כל הסבר מוצדק אמרה לי "אנחנו צריכים להיפרד, אנחנו חיים בעולמות שונים". ללא שימוע, וללא הודעה מוקדמת, וללא מכתב פיטורין, וללא כל סיבה מוצדקת. זה לא עצר פה, גם החסירו לי 300 ש"ח מהמשכורת שלי, ולא שילמו לי דמי נסיעות שמגיעים לי לפי חוק והסכם העבודה. אני רוצה לדעת מה הזכויות שלי ?
אם עבדת 4 ימים, לא מקובל לעשות שימוע, אם נתנה לך הסבר זה מספיק. לא מגיעה לך הודעה מוקדמת לאחר 4 ימי עבודה. מבקש ממנה מכתב פיטורים. מגיע לך דמי נסיעות. בקש הסבר למה הורידו לך 300 ש"ח. ם לא יספק אותך, תבע אותם בבית הדין לעבודה (ישנם טפסי תביעה מוכנים9.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עורך דין ארנסט גדייב
053-7105230
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
