האם מנהל עזבון אמור לסיים את חלוקת הירושה כמה שיותר מהר, או שזמנו בידו ואינו כפוף ללו"ז מסוים ? תודה מראש על המענה.
על מנהל העיזבון לבצע עבודתו במקצועיות ויעילות, לטובת כלל היורשים. שיהוי בלתי סביר אינו מקצועי, יעיל או לטובת היורשים
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה