האם בנק רשאי להעלאות דמי ניהול מ-0.15% ל-0.6% (למקסימום )בחשבונו של נפטר? מדובר בתיק של 2 מיליון ש"ח.
הטבות ניתנות ללקוח ספציפי בהתחשב בכל מני גורמים והבנק רשאי לשנות את דמי הניהול. נהיר כי כשאדם נפטר הוא כבר אינו "לקוח" כי אם יורשיו, לאחר שיוכרזו. מציעה לנהל מו"מ מול הבנק להשבת התנאים הטובים ליורשים.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה