שלום רב יורש המעוניין להעביר בעלות דירה בירושה על שמו ושם אשתו האם במסגרת הסכם ניתן לקבוע העברת דירה ליורד ובת זוגו ? כדי להעביר בעלות לשניהם . או שיש להעביר בעלת ליורש ואז מחצית במתנה לאשתו?
יש לרשום הזכויות בהתאם לצו ירושה ולאחר מכן להעביר לרעיה
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
הצוואה המאוחרת בהחלט יכולה לשנות את חלוקת העיזבון גם לאחר שכבר חולק. קיימת בעייה עם עסקאות עם קונים חיצוניים (צדדים שלישיים) בתום לב ובתמורה . לצדדים שלישיים קיימת זכות להגנה משמעותית לפי סעיף 73; ...
המשך תשובה