במידה וערכתי צוואה בה הורשתי את רכושי לילדים ולא לאשתי, ואשתי ערכה צוואה דומה שגם בה כל הרכוש עובר לילדים ולא אליי, מה זה אומר לגבי קופות הגמל שלנו, האם לאחר מותי אשתי תקבל את הכספים או הילדים?
ככל שמצוינים בקופ"ג מוטבים, הכספים יחולקו על פי המוטבים
אם לא- המוטבים על פי דין, אלא אם נרשמה בצוואה התייחסות ספציפית לקופ"ג אלה
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
הצוואה המאוחרת בהחלט יכולה לשנות את חלוקת העיזבון גם לאחר שכבר חולק. קיימת בעייה עם עסקאות עם קונים חיצוניים (צדדים שלישיים) בתום לב ובתמורה . לצדדים שלישיים קיימת זכות להגנה משמעותית לפי סעיף 73; ...
המשך תשובה