אנחנו מספר אחים יורשים דירת הורים. אחד האחים מסרב למכור את הדירה. האם בתביעת פירוק שיתוף לבית משפט, ישא אותו אח סרבן בהוצאות משפט והוצאות שכר טרחת עורך דין? אודה על תשובה מורחבת. תודה מראש.
ככלל המפסיד בהליך המשפטי מחויב בהוצאות (לאו דווקא הוצאות ראליות). עם זאת פעמים רבות בית המשפט מביא את הצדדים להסכמות בקדם המשפט וכשמגיעים להסכמות בד"כ לא מחייבים בהוצאות
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה