צוואה שהמצווה מוריש את רכושו לנכד חוסה , הדירה שהוא מוריש בצוואה בבעלות בנו אב החוסה (שעדיין גר בדירה ) ובבעלות המוריש בחלקים שווים . המוריש מצווה בצוואתו שמנהל העיזבון והאפוטרופוס של החוסה יהיה אב החוסה כלומר בנו . האם מעצם היותו בעל מחצית הדירה ואפוטרופוס של החוסה יש אפשרות שהאב ימכור את הדירה וירשום הדירה על שמו בלבד כמנהל עיזבון ?
מכירת דירה דורשת אישור בית משפט כך שסביר שלא
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
הצוואה המאוחרת בהחלט יכולה לשנות את חלוקת העיזבון גם לאחר שכבר חולק. קיימת בעייה עם עסקאות עם קונים חיצוניים (צדדים שלישיים) בתום לב ובתמורה . לצדדים שלישיים קיימת זכות להגנה משמעותית לפי סעיף 73; ...
המשך תשובה