שלום רב, מונה מנהל עיזבון שבשם היורשים מכר דירה. הסכם המכר אושר על ידי בית המשפט. עתה לאור הפרות הקונה מעונין מנהל העיזבון לבטל את ההסכם. האם הוא חייב לפנות לבית המשפט להגיש בקשה לביטול ההסכם?
כן. בבקשה למתן הוראות
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
הצוואה המאוחרת בהחלט יכולה לשנות את חלוקת העיזבון גם לאחר שכבר חולק. קיימת בעייה עם עסקאות עם קונים חיצוניים (צדדים שלישיים) בתום לב ובתמורה . לצדדים שלישיים קיימת זכות להגנה משמעותית לפי סעיף 73; ...
המשך תשובה