שלום רב.לאחרונה שנמכרה דירה בירושה שהייתה שייכת לישיבה יורשים.הסכום מהמכירה הועבר לנאמן שמסרב לחלק אותו לירושים מאחר ואחותי מסרבת לפנות את הנכס שנמכר.האם הוא יכול להחזיק את הכסף שנמצא אצלו?הרי תפקיד הרוכש לגרום לפינוי. אודה מראש על התשובה.דוד
הנאמן פועל על פי הוראות שנתנו לו או על פי צו בית המשפט משכך יש לבדוק מהן ההוראות שניתנו לו. איני מבינה מהיכן אתה סבור כי תפקיד הרוכש לגרום לפינוי..
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה