שלום רב, אני ואחותי עורכים הסכם חלוקת עיזבון. אני אמורה לקבל את הכספים שבחשבונות המנוח. האם יש סעיף מיוחד שעליי להכניס להסכם מעבר לציון עובדת קבלת הכספים? תודה
טליה שלום. מדובר בשאלה מאוד כללית, בנושא הסכמים, טרם החתימה ממליצה להיוועץ בעו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
הצוואה המאוחרת בהחלט יכולה לשנות את חלוקת העיזבון גם לאחר שכבר חולק. קיימת בעייה עם עסקאות עם קונים חיצוניים (צדדים שלישיים) בתום לב ובתמורה . לצדדים שלישיים קיימת זכות להגנה משמעותית לפי סעיף 73; ...
המשך תשובה