שלום, חתמתי ערבות אישית להלוואה של בעלי על סך 50 אלף לטובת החברה בעמ שלו. כעת הוא לפני הליך פשיטת רגל, וברשותי עיזבון של אבי - נכס נדלני. הנכס רשום על שם אבי בטאבו, אך ישנו צו מבית דין רבני שהנכס ברשותי. האם הבנק יכול לדרוש חזקה בנכס כנגד הערבות ? תודה רבה ויום נפלא
כאשר את ערבה הבנק רשאי להיפרע ממך ומכך רכוש בבעלותך
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
הצוואה המאוחרת בהחלט יכולה לשנות את חלוקת העיזבון גם לאחר שכבר חולק. קיימת בעייה עם עסקאות עם קונים חיצוניים (צדדים שלישיים) בתום לב ובתמורה . לצדדים שלישיים קיימת זכות להגנה משמעותית לפי סעיף 73; ...
המשך תשובה