הגשתי תביעה בסדר דין מקוצר כנגד נתבע בשם אבי ז"ל. השופטת הורתה לתקן את כתב התביעה באופן שהתובע יהיה עזבון המנוח. עזבון המנוח הוא אימי בלבד ולא אני. האם ניתן פשוט להחליף את זהות התובע בזהות העיזבון כאשר לאימי אין ידיעה בנוגע לעובדות בכתב התביעה?
נראה לי בלתי אפשרי
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה