בהעדר צוואה מונה מנהל עיזבון-האם הוא צריך לרשום הנכס בטאבו על שמו עד מכירתו או להודיע לטאבו על מינויו כמנהל עיזבון-ואם כן במה זה כרוך?מה העלות הכספית ואיך עושים זאת?
מתפקידו של המנהל לרשום הערת בטאבו כי מונה כמנהל העיזבון (לא על שמו) לרישום הערה עלות נמוכה
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה