שלום, בית שהאמא ז"ל כתבה בצוואתה בזמנו אחרי לכתה לעולם אחר. הרכוש יחולק ל-4 ילדיה באופן שווה. רבע לכל אחת (25%). אם חלילה 2 מהילדים שנשואים ויש לה נכדים מהם, אם חלילה הילדים הולכים לעולמם יש סיכוי שיאבדו את החלק של ההורים שלהם? תודה
אם מי מהילדים הולכים עולמם ירשו את חלקה הצאצאים (הילדים ) שלהם
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה