שאלתי היא אודות מקרה שילדים הסתלקו מירושת אביהם לטובת אמם,לאחר שנים התברר כי ישנם נכסים שלא היו ידועים עד כה אשר הותיר אבי אביהם ולא ניתן לגבם צו ירושה,האם ההסתלקות שלהם תקפה גם לנכסים האלו?
בעיקרון ככל שההסתלקות הייתה כללית ולא מנכס מסוים הרי שהיא נכונה גם לנכסים נוספים
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
לפי סעיף 6 לחוק הירושה, יורש רשאי להסתלק מחלקו בעיזבון, והסתלקות ספציפית מותרת בין היתר לטובת בן זוגו של המוריש — כלומר שלושת הילדים יכולים להסתלק לטובת אביכם. בנוגע למיסוי- במצב בו יש נכסים נוספים ...
המשך תשובה