שלום רב! המקרה שלי הוא כזה: בית המשפט מינה מנהל עיזבון זמני ולאחר 3 חודשים מינה אחר כקבוע. הזמני לא עשה הרבה וגם גרם לירידת ערך של כספי העיזבון. האם אפשר לבקש מבית המשפט שלא יתן לו שכר טרחה עבור ה3 חודשים האלו? ממש נפגענו ממנו ומההתנהלות שלו. תודה לכל העונים!!
מנהל העיזבון פונה לבית המשפט בבקשה לשכ"ט.
הבקשה תועבר לתגובתכם, ככל שהנכם צד כמובן , ובתגובתכם תוכלו לשטוח את טענותיכם.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד ומגשרת רבקה ניר-אבוהרון
055-4316752
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
הצוואה המאוחרת בהחלט יכולה לשנות את חלוקת העיזבון גם לאחר שכבר חולק. קיימת בעייה עם עסקאות עם קונים חיצוניים (צדדים שלישיים) בתום לב ובתמורה . לצדדים שלישיים קיימת זכות להגנה משמעותית לפי סעיף 73; ...
המשך תשובה