רציתי לשאול אני במעצר בית תחת פיקוח 6 חודשים של קצינת מבחן. השאלה שלי אם הכל בסדר וחלק ולא הפרתי כלום והכל בסדר והלכתי לכל הדברים האם אחרי 6 חודשים מסתיים המעצר בית ואין לי עבר פלילי ?
רפאל שלום,
בהנחה שאתה בגיר-אין מגבלה על משך מעצר הבית.
כמובן שככל שחולף הזמן ונמשך שיתוף הפעולה שלך עם קצינת המבחן-כך גוברים הסיכויים להקלה בתנאי מעצר הבית.
במידה שאתה קטין-אכן, מעצר הבית מוגבל ל-6 חודשים אך, במקרים חריגים, יכולה פרקליטות המדינה לפנות לביהמ״ש העליון בבקשה להאריך אותו ב-45 יום, בכל פעם.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד שי שקד
055-4532878
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

שלומי שלום רב, בית המשפט מוסמך לפסוק פיצויי בגין מעצר שווא למי שהיה עצור ולא הוגש נגדו כתב אישום, כאשר "לא היה יסוד למעצר" או כאשר קיימות "נסיבות אחרות המצדיקות פיצוי אדם.." (ראה סעיף 38 לחוק המעצר...
המשך תשובה