שלום, פורסם בעיתונות כי נעצרתי . אחר כך נמצאתי לא כשירה לעמוד לדין ואין לי הרשעה. האם במקרה שאין הרשעה והתקשורת מסרבת לפרסם עדכון ע"פ ס 25א יש מקום לתביעה? תודה

שלום רב,
על פניו לאור לשון סעיף 25 לחוק, על גוף התקשורת לפרסם עדכון בעניין סיום ההליך הפלילי בעניינך.
אשמח לסייע בכל עניין נוסף.
בברכה,
שי שקד, עו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד שי שקד
055-4532878
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

שירן שלום רב, לקבלת רשימת החפצים שניתן להכניס לעצור, מומלץ לפנות למתקן הכליאה שבו מוחזק העצור ולברר באופן ישיר. בעקרון עדיף גם להצטייד בהחלטה שיפוטית המתירה הכנסת ציוד לעצור (אם מדובר במי שאינו...
המשך תשובה