מהם הרכיבים שפטורים מאגרה בהגשת תביעה לביה"ד

עו"ד אריק שלו
מנהל/ת הפורום: עו"ד אריק שלו
חייגו אליי 053-7429015
  • עו"ד ליאורה גז הגיב/ה:
    אגרה בבית הדין לעבודה

    אתה מוזמן לעיין בתקנות בתי הדין לעבודה (אגרות) ובמיוחד בסעיפים 4 ו - 6 לתקנות. בהצלחה

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    אריק שלו ושות`, עורכי דין

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    עוד שאלות ותשובות שנענו
    הוספת תחומי אחריות לתפקיד של עובד בחברה
    פורום בית דין לעבודהאריק שלו מרכז
    אריק שלו מרכז

    אתה יכול לציין שלא מדובר בתפקידים שלך והשינוי מהווה הרעת תנאים מהותית. ככל שיבצעו הרעת תנאים תוכל להתפטר בדין מפוטר. אולם רצוי שהשינויי יחשב מהותי. ...

    המשך תשובה
    למעלה