שלום לך, לטענת המשטרה שתפסה אותי בכביש איילון נסעתי בסביבות ה-180 קמ"ש למרות שאני סבור שנסעתי כל 120 קמ"ש ואמרתי להם את זה. שללו לי את הרישיון ל-30 יום, ויש לי זימון למשפט. איך אני סותר את טענת השוטרים? נעשה לי עוול, אני יודע כמה נהגתי ולא ייתכן שזה מה שהם אומרים.
נתפסת בכביש איילון זה אומר שמייחסים ל כ80 קמ״ש מעל המותר. ניתן להתמודד עם זה אך זה מורכב מידי בשביל מענה כאן. לא כתבת באיזה מכשיר נתפסת (דבורה,לייזר). מכל מקום ישנם בדיקות מקדמיות שעל המשטרה לבצע טרם ביצוע המדידה וחלק מהבדיקה הוא לבדוק את פעולת השוטרים בנקודה זו. מלבד זה, אם נפסלת לחודש, עליך לפעול מייד בהגשת בקשה שכן הדבר הוא חלק מטקטיקה של בחירת שופט מקל יותר.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
