היה לי פעם בוס דתי שהעיר לי שצאוורוני הוי שלי לא מקובלים עליו בגלל שהם מדגישים את החזה שלי והוא מבקש שאכסה כל רמז לחזה. זה שהוא ביקש שאשנה את הביגוד, ניחא, הרי גם אתה כותב מדי פעם שמותר לבקש לשנות את הביגוד. אבל האם בזמן הבקשה מותר בכלל להזכיר את החזה שלי? במילים אחרות, האם להגיד "נא התכסי, בעיני זה לא מכובד שאת לא מכוסה מספיק" זה שווה ערך ל"מפריע לי שהחזה שלך בולט, נא כסי אותו"? זה ממש השפיל אותי כשהוא הזכיר את החזה שלי ואת זה שהוא בולט.
שלום
ההערה שלו עשויה להתפרש כבעלת אופי מיני אולם קו דק מפריד בין פרשנות כזו שהיא מחמירה לבין פרשנות מקלה יותר שתקבע שהיתה כאן התבטאות שחרגה מגבול הטעם הטוב ואין מדובר בהטרדה מינית.
בברכה
עו"ד דורון ויינרייך
מנהל פורום הטרדה מינית
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אריק שלו ושות`, עורכי דין
055-4532946
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

לא כל פעולה נחשבת ל"הטרדה מינית" ישנם שוליים וניתן להיזהר. מעבר לזה, פנייה מנומסת לא נחשבת להטרדה מינית. ...
המשך תשובה