לפני שנתיים השתחררתי משירות לאומי. היה לי מפקד שהטריד אותי או הציק לי על גבול ההטרדה המינית במשך כמה חודשים עד שהשתחררתי מעולם לא התלוננתי עליו. האם עדיין אפשרי?
אסתי שלום
עקרונית כן, כמובן תלוי בפרטים.
בברכה
עו"ד דורון ויינרייך
שאלו את מנהל/ת הפורום:
אריק שלו ושות`, עורכי דין
055-4532946
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

הטרדה מינית יש לה פרשנות רחבה מאוד ובאשר למהות כל מקרה יש לבחון ולהחליט בהתאם לנסיבותיו. סעיף 3(א)(3) לחוק קובע, כי הצעות חוזרות בעלות אופי מיני, המופנות לאדם אשר הראה למטריד כי אינו מעוניין בהצעות הא...
המשך תשובה