שלום, בן זוגי ואני רוצים לערוך הסכם ממון, אנחנו גרים ביחד כבר שנה בדירה שלו. הוא רוצה לרשום שהבית הרכב וחשבון הבנק הפרטי שלו הם רכוש שלו ואני ארשום שחשבון הבנק האישי שלי והבית שאקנה בכסף שחסכתי גם שלי. האם יש בעייה לחתום על הסכם כזה?
שלום מירי,
אני מבינה את רצונו של בן זוגך לערוך הסכם באשר לדירה שבה אתם מתגוררים אחרת יהא חשוף לתביעות עתידיות מטעמך אם חלילה תתגרשו זמ"ז.
אין כל מניעה לערוך הסכם , אם אכן זה רצונך ושניכם דואגים להסדיר שכל מה שצברתם בטרם הנישואין שייך למי מהצדדים אבל מה שיצטבר במהלך הנישואין לרבות הכספים המצויים בחשבון הבנק של מי מכם יהיה משותף.
בברכה,
איריס שוורץ, עו"ד
שאלו את מנהל/ת הפורום:
משרד עורכי דין גיל בר-זהר
055-4532854
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
.jpg)
דניאלה שלום רב, על מנת להשיב לך באופן מסודר, עלי לעיין בהסכם הממון. בברכה, גיל בר-זהר, עו"ד...
המשך תשובה