אובדן כושר חלקי עקב נכות נפשית

עו"ד רונית לוי
מנהל/ת הפורום: עו"ד רונית לוי
חייגו אליי 053-7101893
  • רונן מורנו, עורך דין
    רונן מורנו, עורך דין הגיב/ה:
    אובדן כושר עבודה חלקי

    שוש שלום, יש לבדוק האם בפוליסת הביטוח קיים כיסוי לאובדן כושר עבודה חלקי וכן האם קיימת ירידה בכושר העבודה בפועל. כמובן שיש לבחון את מכלול הנתונים ולאחר מכן לגבש דיעה מושכלת. בהצלחה!

    שאלו את מנהל/ת הפורום:

    עו"ד רונית לוי

    המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

  • חזרה לפורום

    עכשיו בפורום
    עוד שאלות ותשובות שנענו
    זכאות לקצבת אי כושר עבודה לאדם שממשיך לעבוד
    פורום אובדן כושר עבודה עורכת דין רונית לוי
    עורכת דין רונית לוי

    אני מעריכה שכוונתך שאתה מקבל קצבת נכות מביטוח לאומי. במקרה כזה אתה יכול להמשיך ולעבוד יש משמעות לשכר שתבל ובהתאם לכך תקבע זכאותך לתשלום. תוכל לבדוק נתוני שכר באתר של ביטוח לאומי...

    המשך תשובה
    למעלה