לאחר אין סוף פניות לועד הבית אני מעוניין להגיש תביעה להבהרת מערכת היחסים על פי החוק, ולקבע זכויות וחובות. 1. למשל בגין חובות שהובהר שלא קיימים 2. למשל בגין כסף שנאסף לשיפוץ עוד לפני שקניתי את הדירה, ושבעל הבית הקודם שילם את חלקו 3. למשל בגין ניהול לא תקין של הקופה הציבורית. לאיזו ערכאה משפטית עלי לפנות, למפקחת על בתים משותפים או לערכאה אחרת?
שלום דורי,
בקשר לסכסוך בין הדיירים לבין עצמם ו/או בינם לבין ועד הבניין, יש לפנות למפקח על המקרקעין באזור מגוריך, במידה והתשובה מהם לא תהיה מספקת ניתן לפנות לערכאה משפטית השלום.
שיא אחזקה וניהול מבנים
שאלו את מנהל/ת הפורום:
רפי רפאלי, משרד עו"ד ונוטריון
055-4533077
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
.jpg)
אין קשר למצב הבניין אמור לחול עד הדייר מלמעלה• ככל ואת זקוקה להכוונה, מוזמנת ליצור עמי קשר באופן פרטי. בהצלחה....
המשך תשובה