אני מגיש בקשה לחיודש דרכון בריטי של אשתי. אני צריך להציג תרגומים של תעודת הנישואין שלנו ושל תעודת הלידה שלה. בהנחיות להגשה כתוב שצריך להציג את המסמכים מתורגמים לאנגלית אבל לא מצויין שצריך אישור נוטריוני. האם אני יכול להגיש ללא אישור נוטריוני?

שלום רב,
ככל הידוע לי, השגרירויות השונות דורשות אישורים נוטריוניים על כל תרגום מסמך המוגש להן.
מומלץ לך לברר ישירות בשגרירות הבריטית.
בהצלחה,
אורית לוי, עו"ד ונוטריון.
שאלו את מנהל/ת הפורום:
עו"ד נוטריון ומגשרת אורית לוי
055-4532769
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

שלום שגית, מפנה אותך להוראות סעיף 7 לתקנות הנוטריונים: מסמך בשפת חוץ 7. (א) נוטריון לא יתן אישור לגבי מסמך שנערך בשפה שאינה ידועה לו אלא לאחר שצורף למסמך תרגום לשפה המובנת לנוטריון, המלווה על ידי ת...
המשך תשובה