כהן את יניב משרד עורכי דין וגישור

כהן את יניב משרד עורכי דין וגישור

מרגלית 535 , טבריה (אזור הצפון)

משרד עו"ד כהן את יניב עוסק בדיני משפחה ייפוי כוח מתמשך צוואות וירושות.

רוצה שעו"ד יחזור אליך?

מלא טופס ואחזור אליך בהקדם!

על המשרד

עו"ד שני יניב היא בוגרת תואר ראשון במשפטים (LL.B) בהצטיינות, ותואר שני (LL.M) מהפקולטה למשפטים במכללה האקדמית נתניה. עו"ד יניב חברה בלשכת עורכי הדין משנת 2018, וייסדה משרד בוטיק המתמקד בדיני משפחה, ייפוי כוח מתמשך, צוואות וירושה. משרדה מפעיל מחלקת גישור, תוך ראיית טובת הילדים כערך עליון. עו"ד יניב מכירה את עולם המשפחה על כל רבדיו, ומבינה כי סכסוכים משפחתיים הם נושא רגיש ואמוציונלי. לכן, היא מקפידה לגלות אמפתיה ולנהל את ההליכים באופן עדין, אך מבלי לוותר על המטרה של מיצוי זכויות הלקוח.

השכלתה המשפטית הרחבה, יחד עם הכשרתה כמגשרת מוסמכת ובעלת תעודת גישור משפחתי, מאפשרת לה לספק מענה מקיף ויצירתי, גם מחוץ לכותלי בית המשפט. היא בונה אסטרטגיה אישית וייחודית לכל מקרה, מתוך אמונה כי כלי הגישור הוא הדרך הטובה ביותר לפתרון סכסוכים. בנוסף, עו"ד יניב מוסמכת מטעם האפוטרופוס הכללי לעריכת ייפוי כוח מתמשך, מסמך הבעת רצון והנחיות מקדימות למינוי אפוטרופוס, מה שמחזק את יכולתה להעניק שירות מלא ומדויק לצרכי הלקוח.

 

תחומי עיסוק המשרד

 

  • דיני משפחה: המשרד מתמקד בליווי וייצוג בגירושין, תוך מתן דגש על פתרון סכסוכים ומיצוי זכויות לקוחותיו.

  • ייפוי כוח מתמשך: המשרד מתמחה בעריכת ייפוי כוח מתמשך וכן במסמכים משפטיים נוספים הקשורים לנושא, כגון מסמך הבעת רצון והנחיות מקדימות.

  • צוואות וירושות: המשרד מספק שירותי עריכת צוואות, הגשת בקשות לצווי ירושה, וכן טיפול במקרים של התנגדות לצוואות.

  • גישור: המשרד מפעיל מחלקת גישור לפתרון סכסוכים בעולם המשפחה, במטרה להגיע להסכמות מחוץ לבית המשפט.

  • אפוטרופסות: המשרד מטפל בכל הליכי האפוטרופסות, תוך ליווי צמוד של הלקוחות.

שפות: עברית, אנגלית

תחומי עיסוק
  • דיני משפחהדיני משפחה
  • גישור ובוררותגישור ובוררות

המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר

כהן את יניב משרד עורכי דין וגישור
פניה ישירה אל כהן את יניב משרד עורכי דין וגישור

למעלה