שלום,
חיפשתי שמלה לאירוע של חברה שלי וביום חמישי האחרון רכשתי שמלה בחנות בגדים, שילמתי למוכרת/מנהלת המקום 520 ש"ח במזומן אבל היא לא הביאה לי שום קבלה(שמתי לב לזה מאוחר יותר). בערב התחרטתי והחלטתי שאני רוצה לבטל את העסקה. חזרתי לאותה החנות ביום שישי בבוקר(לא עברו אפילו 24 שעות) אמרתי לאותה המוכרת שהיא לא הביאה לי קבלה ושברצוני לבטל את העיסקה. היא אמרה לי שאין בעיה אבל שאין לה כרגע כסף בקופה (הכסף אצל השותף שלה ?!) ושאני יחזור ביום ראשון והיא כבר תכין לי את הכסף. לפני שהלכתי ביקשתי איזשהי הוכחה לקנייה כי עדיין לא היה לה שום קבלה להביא לי אז היא רשמה על דף ממו שיש ברשותי שמלה ושהיא צריכה להחזיר לי 520 ש"ח ביום ראשון וחתמה על זה. באתי לשם היום כמו שהמוכרת אמרה אבל החנות היתה סגורה, כאשר התקשרתי עלייה היא אמרה לי שהיא בהפסקת צהריים ושאני יחזור עוד חצי שעה, חזרתי כעבור שעה והחנות עדיין היתה סגורה. כשהתקשרתי אלייה בשנית היא אמרה שתגיע בעוד כרבע שעה אבל אין לה את הכסף ושהיא תמצא משו, אמרתי לה שאני חייבת ללכת לעבודה ושאני אשלח את החבר שלי לקחת את ההחזר אחר הצהריים, היא אמרה שאין בעיה ושהיא שם עד 6. כאשר החבר שלי הגיע לחנות(ב5 ורבע בערך) החנות היתה נעולה והמוכרת פשוט סיננה את הטלפון שלי, רק כשהתקשרתי אלייה מהטלפון בחנות, סביב השעה 6, היא ענתה לי וטענה שהחנות היתה פתוחה(יש תמונה שמוכיחה שלא) ושאף אחד לא הגיע אלייה. אני מרגישה שבעלת המקום פשוט לא מוכנה להחזיר לי את הכסף והיא מנסה להתחמק ממני, מה אני יכולה לעשות מבחינה חוקית כדי לקבל את ההחזר שלי?
החנות היא חנות חדשה יחסית, בלי שלט בכניסה ובלי שום פרטים. בקשר לבעלת המקום יש לי רק את השם הפרטי שלה ואת מספר הטלפון שלה.
אשמח לכל עזרה,
ויקי