שלום רב!
יש לי סיפור עם חברה שתמיד מתקשרת להציע מוצרים, ובכל פעם אני מבקשת שלא יתקשרו שוב. ומפעם לפעם זה רק הולך ומסתבך.
1. פעם אחת עקצו את בעלי וחייבו אותנו על עסקה מבלי שהסכמנו. חברת האשראי ביטלה את העסקה לאחר בירור שאכן זה מה שקרה.
2. בפעם השניה התקשרו אלי (ולא שמתי לב שמדובר באותה החברה), והטעו אותי במידע שנתנו לי, ולכן ביצעתי איתם עסקה שלא באמת רציתי בה. הנציגה הסבירה שיש לי נקודות מהרכישות שביצעתי בכרטיס האשראי שלי במשך 3 שנים, ושהתוקף של הנקודות פג היום, ולכן אם לא ארכוש את החבילה שהם מציעים כהטבה בלעדית בקיזוז הנקודות שצברתי, הם יתאפסו מחר. לפי ההסבר שלה זה היה ברור כשמש שהיא מדברת על הנקודות של כרטיס האשראי (הציגה את עצמה שעובדים עם חברה האשראי) ולכן ביצעתי את העסקה כי לא רציתי שהנקודות שלי יתאפסו (והכל התאים, כי הכרטיס שלי אכן פג לאחר כמה ימים, וזה היה סוף דצמבר). רק מאוחר יותר הבנתי בכלל שמדובר בנקודות של החברה עצמה (שלא הבנתי איך צברתי אצלם נקודות), וזה גם לאחר בירור מול חברת האשראי עצמה שלא היה ולא נברא. התקשרתי כדי לבטל את העסקה, אבל אמרו שאפשר לבטל רק לאחר שהמוצר יגיע אלי. הוא הגיע, שלחתי אותו בחזרה לביטול, וחוייבתי כמובן על דמי משלוח+דמי ביטול לפי החוק (100 ש"ח).
3. התקשרתי לשרות שלהם כדי לבדוק שהחבילה הגיעה אליהם. הנציגה שענתה לי שאלה לאיזו חברה שלחתי, אמרתי לה שלחברה שלהם. אז היא שאלה שוב לאיזו חברה שלחת? ואז לא הבנתי למה היא שואלת אותי לאן שלחתי, ושאלתי אותה לאיזו חברה הגעתי ומי היא, והיא סרבה לענות לי. כשביקשתי לדעת את שמה היא גם סרבה למסור.
אז אחרי ההטרדות בטלפון להצעת מוצרים + ביצוע עסקה ללא הסכמה + הטעיה + אי מסירת פרטים מזהים - האם יש לי מה לעשות בנושא? אני כל כך חמה עליהם שכבר הגיעו מים עד נפש!!! הסתבכתי איתם ואני לא מצליחה לשים לזה סוף! מבקשת עזרה, מתחנננננננננת לעזרה!!!
המון המון המון תודה מראש על יעוץ והכוונה מה לעשות בנושא!