שלום, שמי יניב בוזגלו וברצוני לשתף במקרה שקרה לי:
"בתאריך 12/03/14 הגיע לביתי סוכן בשם משה מטעם חברת "פל" ושכנע אותי להצטרף למסלול ביטוחי של חב' "פל" למוצרי החשמל שבביתי לתקופה של חמש (5) שנים, כאשר בכל שלב שארצה אוכל לבקש לסיים את ההתקשרות עם החברה, זאת בכפוף להודעה של שנה מראש, כאשר באותה שנה אהיה עדיין תחת הכיסוי הביטוחי של החברה.
הסכמתי ושילמתי 24 תשלומים של 79 ש"ח בכרטיס האשראי ועוד 6 שיקים על סך של 474 ש"ח כל אחד, הווה אומר, תשלום מראש לתקופה של 5 שנים, משה הסוכן הוסיף ואמר שבמידה ואחליט לסיים את ההתקשרות עם החברה יוחזרו לי כל השיקים ואחוייב רק בעבור אותה השנה.
בתאריך ה 23/04/14 החלטתי לסיים את ההתקשרות עם החברה, יהיו סיבותי אשר יהיו ומה רבה היתה הפתעתי כאשר נציגת שירות הלקוחות בשם לוסי טענה שהם אינם מוכנים לתת לי לסיים את ההתקשרות, כאשר הסברתי לה שהסוכן שביקר בביתי טען שאוכל לסיים את ההתקשרות מתי שארצה היא השיבה כי זה לא נכון, השבתי לה כי בכוונתי לפנות ל"אמון הציבור" ול"אגודה להגנת הצרכן" והיא אמרה שאני יכול לעשות מה שארצה, הם לא מוכנים לסיים את ההתקשרות שלי.
מיד לאחר השיחה המאוד לא נעימה עם הגב' לוסי, שדרך אגב הוקלטה במלואה על ידי, התקשרתי לסוכן, משה, הוא שמח מאוד לשמוע את קולי שוב, שאלתי אותו האם הוא זוכר, כשהוא ביקר בביתי, שהוא הבטיח לי שאוכל לסיים את ההתקשרות עם החברה בכל שלב שארצה בהתראה של שנה מראש, הוא השיב כי הוא אכן זוכר שזה מה שהבטיח לי ושאל מה קרה, סיפרתי לו על השיחה הלא נעימה עם הגב' לוסי , הוא אמר שיבדוק את הנושא ויחזור אלי בהקדם, מיותר לציין שלא קיבלתי ממנו שיחה חוזרת, בכל אופן גם שיחתי עם סוכן החברה, משה, הוקלטה במלואה.
לטיפולכם המסור אודה
תודה, תודה, תודה