חיים, תודה על תשובתך. אני החלטתי לתבוע את הקבלן בבית משפט לתביעות קטנות. הסכומים אותם אני מרכיב בתביעה מורכבים בעיקר מהמרכיבים הבאים :
1. הפסד שעות עבודה שלי ושל אשתי , סה"כ כ 14.5 ימי עבודה מלאים. האם מספיק דוחות חופשה ממערכת שעות העבודה ?
2. הפסד עקב הוצאות למומחים ובדיקות של מכון התקנים לתוצאות ייבוש הדירה
3. הוצאות בגין חשמל, פניתי במייל לקבלן עם קריאת מונה לפני בכנסת מכונות ייבוש אשר היו בדירה כחודש ימים
4. הוצאות דיור כיוון שלא ניתן להתגורר בדירה בזמן שהיו מכונות בדירה (זה החלק היחד שהקבלן הציע לי פיצוי של 100$ ליום עבור 28 ימים)
5. הוצאות בגין נסיעות בסופ"ש אצל ההורים בקריות בתקופה שלפני הכנסת מכונות ייבוש (הרבה מאוד מרצפות היו מורמות בדירה והיה מסוכן להתהלך בין הבורות בבית בעיקר עם ילדה קטנה) לכן אני מעוניין לקבל פיצוי על חלק מהוצאות דלק
6. ארנונה לחודש ימים + הוצאות ועד בית (תקופה שהדירה לא היתה ראויה למגורים)
7.הוצאות בגין חשמל של מכונות ייבוש הדירה
8. עוגמת נפש שכן תהליך הטיפול בבעיה נמרח כחודשיים עד לטיפול ממשי והכל במטרה שהקבלן לא יחליף את הריצוף אלא ימצא פתרון זול. כמו כן נמנעתי מלהתקין מקלחונים ורכישת ארון כיוון שנתנו לנו את התחושה כי יחליפו את הריצוף בכל הדירה.
יש לי תמונות, תמלילי מיילים, קבלות חלקם מצולמות וחלקן מקוריות.
רציתי לדעת כיצד ראוי ל"כמת" את עוגמת הנפש שכן זה מאוד קשה
האם אני מגזים בדרישותיי ??
תודה מראש.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר